Hej!

Okej, ska man vara sådär tråkig och berätta om sina intressen i första inlägget? Nää.. Lite kortfattat bara:
Jag är 17, blir 18 i Januari. Månaderna har aldrig någonsin gått så här långsamt! Jag har en tvillingsyster som heter Linda , och en dvärgpudel som heter Molly. Jag brukar beskrivas som ärlig och rak, därför skrev jag dessa egenskaper under "gillar" -spalten på profilen.

Inte för att jag tycker det är något speciellt, inte för att jag tror det intresserar andra att läsa, utan för att det kanske är bra och "befriande". Fast nej, där ljög jag. Jag har ingen aning. Att de närmsta kanske tycker det är intressant att veta lite mer om Mig kan ju vara en hyffsad anledning? En dagbok för allmänheten känns över lag lite överskattat, men jag kanske bara är lite halvrandig o trist..  

Hur personlig man ska vara är ju upp till var och en, men jag tror det skapar mer intresse att va personlig, än att börja var o vartannat inlägg med "tjena bloggen, dagens outfit.." eller "Dom här skorna är såå snygga!". Tycker jag, som dock inte är modeintresserad över huvud taget, kanske hade med det att göra endå, hah!

Att börja blogga klockan 04:00 på morgonen kanske inte var en höjdare ändå. Jag får väl hitta på nåt att skriva om imorn. Ciao!



RSS 2.0